Rx-Lite

Jemu dan bosan dengan percubaan demi percubaan menurunkan berat badan yang sering gagal selama ini???


Tahukah anda bahawa masalah berat badan yang melampau banyak meninggalkan kesan pada seseorang. Akibatnya akan timbul rasa rimas, benci yang mengganggu emosi dan juga fikiran terutamanya kesan daripada kritikan pedas dan sindiran sinis insan sekeliling.

Apa taknya anda menerima macam-macam gelaran:

Tong drum… Kayu Balak Terlepas… Penternak Lemak Berjaya… Badak Berendam… Dugong… Beruang… Perut Buncit, Boroi dan Berlapis-lapis Macam Rumah Pangsa… Bunting Gajah dan pelbagai lagi “labeling” yang menyakitkan…[jangan marah ye! :)]

Kesannya anda mengalami TEKANAN dan yang bestnya pulak anda sering menjadikan MAKANAN sebagai escapism untuk melupakan beban emosi juga fikiran yang dialami.

Anda juga sukar mengawal SELERA MAKAN???

Saya tahu anda tidak dilahirkan sebegini. Ini juga bukan salah ibu mengandung tetapi hanyalah kerana anda cukup berselera dgn makanan. Adakah anda mengalami masalah untuk mengawal selera makan? Dah kenyang tapi nak makan lagi! Ohh!

Bimbang dan PRIHATIN akan keselamatan dan kesan sampingan produk pelangsingan yang diambil???

Anda mungkin dah cuba pelbagai kaedah untuk menurunkan berat badan tetapi bimbang dengan keselamatan serta kesan sampingan produk yang diambil. Yelah, baru je try dah keluar kat paper produk tu tak selamat plak.. macamana tu?

Tak suka…Tak sedap…pendek kata MUAL tekak ingin menelan produk pelangsingan yang diambil???

Anda juga pernah berusaha mengambil produk tapi tak boleh nak telan pulak. Kalau produk tu rasa macam ayam McD ke KFC atau Pizza Hut sedaplah.. ini telan pun macam kena dera!

Mahal dan kurang budget untuk membeli produk pelangsingan???

Saya juga maklum, tuntutan ekonomi tak nafikan menyebabkan anda pun berkira-kira nak melabur sebab tak mampu, tapi dengan RxLite harganya murah dan berpatutan berbanding jenama terkenal lain.


Jangan jadi sebegini, ohh!

Kami ada BERITA GEMBIRA untuk anda…


ANDA MENCARI PRODUK PELANGSINGAN YANG SELAMAT, MURAH dan LAZAT???


Ahaa kami ada JAWAPAN KEPADA PENCARIAN ANDA…

Memperkenalkan...


*********************************************************


KENAPA ANDA SERING GAGAL UNTUK MENDAPAT BERAT IDAMAN ANDA??


>>> Tahukah ANDA MASALAH STRESS seringkali berkait langsung dengan PENINGKATAN BERAT BADAN???

>>>  Macam mana pula tu???

Ahaa…mudah sahaja mengikut hasil kajian literasi yang dilakukan, individu yang terjebak dengan TEKANAN dikenalpasti mempunyai KECENDERUNGAN yang tinggi untuk mengalihkan TEKANAN yang dialami kepada “MAKANAN”.

>>>  Hurmm…mungkin ramai yang terlepas pandang tetapi itulah HAKIKATNYA secara teori dan REALITI yang berlaku hari ini.

Jadi bagaimana ingin menguruskannya???

>>> Satu SOALAN YANG BERNAS!!! Alhamdulillah dan insyaAllah dengan pengalaman Nieney yang melalui pelbagai fasa hidup, Nieney telah MENGGUBAL INTIPATI dan RAHSIA buat para individu untuk berhadapan dengan kenyataan dan menyahut cabaran khususnya IMPIAN MURNI MENIKMATI KEMBALI BERAT IDEAL dan PROPOSIONAL TUBUH yang menarik dengan pendekatan SIHAT-CERGAS2U.

>>> Ianya harus dimulai dengan KEJUJURAN, KEBERANIAN dan ISTIQAMAH dalam menjayakan impian langsing yang ingin dicapai.

>>> Semuanya harus dimulai dari dalam diri:

  • “KEBENARAN DARI DALAM DIRI UNTUK MENJAYAKAN IMPIAN MURNI YANG HARMONI…YANG KONGRUEN TANPA ADA KONFLIK MAHUPUN MENIPU DIRI SENDIRI!!!”

>>> Pendekatan UNIK, ISTIMEWA & EKSLUSIF ini di bawakan terus ke para sahabat yang dikasihi dengan menjadi AHLI DI BAWAH TAJAAN SIHAT-CERGAS2U. (anda akan dijemput melalui email untuk menjadi AHLI EKSLUSIF BLOG TIPS SIHAT-CERGAS2U BERSAMA NIENEY MANOR ).