Friday, September 3, 2010

NAK KURUS??? TAPI....

Jemu dan bosan dengan percubaan demi percubaan menurunkan berat badan yang sering gagal selama ini???


Tahukah anda bahawa masalah berat badan yang melampau banyak meninggalkan kesan pada seseorang. Akibatnya akan timbul rasa rimas, benci yang mengganggu emosi dan juga fikiran terutamanya kesan daripada kritikan pedas dan sindiran sinis insan sekeliling.

Apa taknya anda menerima macam-macam gelaran:

Tong drum… Kayu Balak Terlepas… Penternak Lemak Berjaya… Badak Berendam… Dugong… Beruang… Perut Buncit, Boroi dan Berlapis-lapis Macam Rumah Pangsa… Bunting Gajah dan pelbagai lagi “labeling” yang menyakitkan…jangan marah ye! :)

Kesannya anda mengalami TEKANAN dan yang bestnya pulak anda sering menjadikan MAKANAN sebagai escapism untuk melupakan beban emosi juga fikiran yang dialami.

Anda juga sukar mengawal SELERA MAKAN???

Saya tahu anda tidak dilahirkan sebegini. Ini juga bukan salah ibu mengandung tetapi hanyalah kerana anda cukup berselera dgn makanan. Adakah anda mengalami masalah untuk mengawal selera makan? Dah kenyang tapi nak makan lagi! Ohh!


Bimbang dan PRIHATIN akan keselamatan dan kesan sampingan produk pelangsingan yang diambil???

Anda mungkin dah cuba pelbagai kaedah untuk menurunkan berat badan tetapi bimbang dengan keselamatan serta kesan sampingan produk yang diambil. Yelah, baru je try dah keluar kat paper produk tu tak selamat plak.. macamana tu?

Tak suka…Tak sedap…pendek kata MUAL tekak ingin menelan produk pelangsingan yang diambil???

Anda juga pernah berusaha mengambil produk tapi tak boleh nak telan pulak. Kalau produk tu rasa macam ayam McD ke KFC atau Pizza Hut sedaplah.. ini telan pun macam kena dera!

Mahal dan kurang budget untuk membeli produk pelangsingan???

Saya juga maklum, tuntutan ekonomi tak nafikan menyebabkan anda pun berkira-kira nak melabur sebab tak mampu, tapi dengan RxLite harganya murah dan berpatutan berbanding jenama terkenal lain.

Jangan jadi sebegini, ohh!

Kami ada BERITA GEMBIRA untuk anda…


ANDA MENCARI PRODUK PELANGSINGAN YANG SELAMAT, MURAH dan LAZAT???

Ahaa kami ada JAWAPAN KEPADA PENCARIAN ANDA…

Memperkenalkan...

NIENEY MANOR
01920512400 comments:

Post a Comment